Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шаргородщина провела в останню дорогу воїна ЗСУ Віктора Дякова

Дата: 29.11.2023 18:02
Кількість переглядів: 211

Сьогодні, 29 листопада 2023 року, у Руданському усі ми попрощалися із Захисником України Дяковим Віктором Васильовичем. До рідного дому бійця, аби вшанувати пам’ять і подякувати полеглому Герою за відважний захист нашої Батьківщини, прийшли  рідні, побратими, друзі, знайомі, представники влади, духовенство та ін..

35-річний Дяків Віктор Васильович родом із села Руданське. Тут він зростав, навчався та проживав. Спільно з дружиною виховував двох синів.

У червні місяці 2022 року Віктор вступив до лав Збройних Сил України, проходив службу на посаді водія гранатометного взводу роти вогневої підтримки. Старший солдат Віктор Дяків був справжнім патріотом, відважним воїном і надійною опорою для побратимів. Віталій завжди був життєлюбом і оптимістом, доброзичливою, працьовитою, позитивною людиною. Таким його запам’ятають рідні та знайомі.

На жаль, 22 листопада 2023 року військовослужбовця, оборонця рідної землі не стало, він загинув під час бою з ворогом поблизу населеного пункту Первомайське  на Донеччині.

Сьогодні бійця похоронили на Руданському кладовищі.

Важко стримувати сльози, не можливо вгамувати серце, яке нестерпно калатає. Незмога впоратись із відчуттям горя, яке ворог приніс на нашу рідну землю. Вічна пам'ять полеглим оборонцям України.

Бережімо кожен спогад про наших захисників, бо Герої не вмирають, допоки ми бережемо пам’ять про них у своїх серцях.

Вічна пам'ять!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора