Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інструктаж з питань пожежної безпеки для працівників КУ Центр надання соціальних послуг

Дата: 01.12.2023 08:49
Кількість переглядів: 34

30 листопада 2023 року для працівників комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Шаргородської міської ради був проведений інструктаж з питань пожежної безпеки.

Інструктаж проводив Андрій Шокот  - провідний інспектор відділу організації ППР та ЗЦЗ Жмеринського районного управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області, старший лейтенант служби цивільного захисту.

Узимку значно збільшується кількість пожеж у житловому секторі, які призводять не лише до значних матеріальних збитків, але й, що найголовніше, — до травмування та загибелі людей. Для запобігання надзвичайних ситуацій та пожеж, під час опалювального сезону громадяни повинні знати основні вимоги правил користування різними обігрівальними приладами.

Андрій Шокот ознайомив усіх працівників КУ Центр надання соціальних послуг із заходами пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення та правилами пожежної безпеки в зимовий період під час проходження опалювального періоду 2023-2024 років, особливу увагу звернув на протипожежну безпеку під час догляду за домівками підопічних.

Ознайомив усіх присутніх з основними запобіжними заходами і правилами пожежної безпеки при експлуатації електричних та нагрівальних приладів, що використовуються у побуті, з правилами поведінки  на воді, правилами поведінки при виявленні підозрілого предмету та порядком дій при сигналі «Повітряна тривога».

Під час проведення інструктажу, працівникам КУ Центр надання соціальних послуг були вручені інформаційні брошури під назвою «Ваші дії під час надзвичайної ситуації» та випуск газети служби порятунку 101 -  «Палаючі новини».

КУ Центр надання соціальних послуг  міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора