Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Село Лозова освітлено вуличними ліхтарями

Дата: 06.12.2023 11:33
Кількість переглядів: 156

Відтепер, у темну пору доби, село Лозова Шаргородської територіальної громади освітлюватиметься.

Вздовж центральної вулиці села Лозова, протяжністю 2,7 км, встановлено 39 вуличних LED-ліхтарів. Перевагу надано сучасним технологіям.  Це означає, що освітлення в населеному пункті буде не тільки якісним, а й енергозберігаючим. 

Світло в нічний час дасть можливість подбати про безпеку для життя й здоровʼя  лозівчан, а також полегшить рух транспорту.

 

Зараз, відповідно до потреб, в окремих селах Шаргородської ТГ  ремонтуємо чи частково відновлюємо  дорожнє покриття, налаштовуємо  водопостачання, встановлюємо освітлення, тощо. У сьогоднішніх реаліях це дається нелегко. Звичайно, там, де є дієві господарники та ініціатива людей, завдяки нашим спільним зусиллям вдається зробити більше. Так було і в Лозові.

До важливої справи щодо забезпечення мешканців села якісним вуличним освітленням долучились місцеві меценати: ФГ «Хлібороб», ТОВ «Лозова Агропрогрес», ФГ «Врожайне», ПП «Петамил», ФГ «ДІМ», ФГ «Урожай», ФГ «ЛозоваАгро»,   Олександр Шевчук, Віктор Бак, Володимир Бажан, Василь Корпалюк та інші.

Спільна робота, як завжди, дала гарний результат – ще в одному маленькому селі Шаргородщини стане світліше.

Найближчим часом така робота проводитиметься в селі Теклівка.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора