Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Допомагаємо разом, бо об’єднуємося заради Перемоги

Дата: 12.12.2023 16:25
Кількість переглядів: 131

Музика завжди була мовою наших емоцій, а коли вона об'єднується з благородною метою, вона стає справжньою силою трансформації та підтримки.

У неділю, 10 грудня 2023 року пройшов черговий благодійний концерт  «Об'єднані мистецтвом», в рамках культурно-мистецького марафону «Об’єднуємося заради Перемоги», який став справжнім святом єднання, де всі виступили єдиним культурним фронтом, щоб допомогти та зробити  саме свій внесок у важливу справу – зібрати кошти на потреби наших захисників. Цього разу кошти збирали  на прохання нашого земляка, жителя м.Шаргорода, матроса В’ячеслава Огородніка та його побратимів - бійців 2 роти 2 батальйону  бригади морської піхоти, які звернулися до міського голови Володимира Барецького з проханням фінансової допомоги у придбанні  автомобіля (буса).

У благодійному заході активну участь взяли викладачі та учні КО Шаргородська школа мистецтв ім. М.Леонтовича (директор Олена Цибульська), духовий муніципальний оркестр Шаргородської міської ради (керівник Павло Чайковський), дует «Ukraine», вокальний ансамбль будинку культури с.Руданське «Чарівниця» (директор Іванна Гринюк)  та  соліст Олександр Затурський. Виконавці дарували жителям та гостям міста не тільки красу музики, але й невимовні почуття підтримки та патріотизму.

Згідно протоколу,  всі зібрані кошти за неділю 3 та 10 грудня у сумі  25,0 тисяч гривень, за щасливим збігом обставин вже того ж дня  були передані нашому землякові Огородніку В’ячеславу, який особисто отримав кошти на закупівлю бойового авто. Теплі слова подяки В’ячеслав від свого імені, від імені побратимів та матері Людмили передав міському голові Володимиру Барецькому та працівникам культури громади,  які  організовують  подібні  заходи, кошти від яких завжди йдуть на потребу нашим бійцям. Подякував усім небайдужим людям, завдяки яким наш народ не здається та перемагає!

Адже єдність – запорука успіху. Благодійний концерт став яскравим прикладом того, як мистецтво може об'єднувати серця та робити світ кращим. Його успіх — це заслуга талановитих виконавців, великодушних глядачів та безкорисливих жителів, які разом зробили свій внесок у підтримку тих, хто служить нашій країні.

Наша готовність допомагати іншим говорить про високу духовність та глибоке розуміння громадської відповідальності, а мистецтво продовжує нести радість і підтримку тим, хто цього потребує.

Разом до Перемоги!  Україна переможе!!!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора