Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благодійність – прояв людяності та милосердя.

Дата: 20.12.2023 14:20
Кількість переглядів: 84

Благодійність – прояв людяності та милосердя. Це саме те, чого не вистачає у шаленому ритмі сьогоднішнього часу. Водночас, благодійність – це більше ніж гроші. Це самовіддача та шанс на порятунок хоча б одного життя.

Відтак, 17 грудня, вже вкотре, продовжився благодійний марафон «Об'єднуємося заради Перемоги». І ми знову працювали на підтримку наших захисників, а саме на  допомогу у придбанні портативної зарядної станції 131-й бригаді розвід роти, воїном якої є наш земляк із села Гибалівка - Гоїк Василь Юрійович.

У благодійному заході  взяли участь працівники та солісти будинку культури села Козлівка: Аліна Завальнюк, Вікторія Вагратюк, Дарина Шаргало, Максим Лисенко та Альона Ковалевська; будинку культури села  Пасинки -Надія Рябченко, Ярослава Мудра та Ангеліна Гаврилюк; солістка будинку культури села Писарівка - Дарія Шуляк; народний аматорський ансамбль української пісні «Горлиця» (керівник Галина Вакар) будинку культури села Дерев'янки; солісти Центру культури і дозвілля -  Тетяна  Янчурська, Любов Шевчук, Володимир Солодун та Олександр Затурський та, як завжди, наш неперевершений муніципальний духовий оркестр Шаргородської міської ради (керівник Павло Чайковський).

Дякуємо за підтримку та за кожну гривню для нашого земляка -  захисника України. Загалом, було зібрано 15 351 грн. які, того ж самого дня були передані начальником відділу культури і туризму Тетяною Янчурською матері нашого захисника – Ользі Гоїк.

Щира подяка всім воїнам, які стали на захист нашої України,  які захищають її волю, а також, людям які  підтримують військових – лікують, тренують, допомагають. Усе,  чого досягнуто, було б неможливе без тієї героїчної сміливості  нашого народу, яка так надихає весь світ.

Дякуємо усім, хто долучається до таких благодійних заходів.

Слава Україні! Героям Слава!

Відділ культури і туризму міської ради 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора