Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З прийдешнім Новим Роком, шановні жителі Шаргородщини!

Дата: 31.12.2023 15:35
Кількість переглядів: 88

Минає 2023 рік. Ще один рік боротьби за свободу України. І хоча у році, що минає 365 діб, здається, що ми пожили цілу тисячу важких, болісних та тривожних днів. На превеликий жаль, ми втратили Героїв-земляків на війні, від багатьох зниклих безвісти чекаємо вісточки.

Війна розділила життя шаргородців на «до» і «після». Та усі ми не втрачаємо сил і надії на краще майбутнє для України, допомагаючи нашим Оборонцям усім, чим можемо.

З самого початку війни ми бачимо міць та звитягу наших Захисників і Захисниць, знаємо, що попри біль і втому вони потужно б’ють ворога, прикривають наше з Вами небо над головою, бережуть спокійний сон кожного з нас. Тож нехай Ангел Охоронець та наша щоденна молитва збережуть життя кожного воїна.

Хай у Новому 2024-му Році здійсниться мрія українців -  жити без «повітряних тривог», а головне – бути вільними та щасливими на своїй рідній землі.  

Нехай Рік Новий стане переможним, відкриє нові можливості для нових досягнень. Хай принесе у кожну шаргородську домівку радість, злагоду та мир! Здоров’я усім Вам та благополуччя!

З прийдешнім Новим Роком!

З повагою,

Міський голова

Володимир Барецький

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора