Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шаргородщина втратила на фронті захисника України Юрія Довганя з села Лозова

Дата: 02.01.2024 17:12
Кількість переглядів: 305

Зі скорботою змушені повідомити про загибель на фронті нашого земляка з села Лозова Довганя Юрія Васильовича, 05.05.1979 року народження.

У травні 2023 року Юрій був призваний до лав Збройних Сил України. Служив кулеметником стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти. Разом з побратимами пройшов чималий бойовий шлях, брав участь у багатьох запеклих боях та зіткненнях з ворогом. Боровся за волю та незалежність рідної України.

Шаргородщина втратила Героя, який захищав нас до останнього свого подиху. Він мав би повернутись додому живим та неушкодженим, обійняти рідних і радіти життю. Та не судилось.

Старший  солдат Юрій Довгань загинув 31 грудня 2023 року в районі населеного пункту Синьківка Куп’янського району Харківської області під час бойового зіткнення з противником.

Усі, хто знав Юрія згадуватимуть його, як добру, чесну та порядну людину.

Висловлюємо співчуття рідним, близьким та знайомим загиблого. В цей гіркий час поділяємо їхній біль та схиляємо голову в глибокій скорботі.

Ми завжди будемо в неоплатному боргу перед полеглими захисниками, пам’ятатимемо кожного загиблого Героя, шануватимемо їх подвиг.

Вічна пам’ять!

Про час та місце поховання воїна буде повідомлено додатково.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора