Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Юний волонтер із Політанок, який надихає

Дата: 04.01.2024 14:53
Кількість переглядів: 114

Наші воїни на фронті ведуть безкомпромісну і запеклу битву з ворогом. До боротьби за волю та незалежність України пліч-о-пліч з дорослими часто стають й наймолодші жителі Шаргородської громади. І це дійсно надихає.

Українські діти неймовірні. Серед них юний Артур Доскач. Хлопець  приїхав до своєї бабусі у с.Політанки на новорічно-різдвяні свята. Часу марно не гаяв, разом з дітьми співав колядок та приносив людям святкову посмішку й радість. А далі - усі зароблені таким чином кошти (720 гривень) передав на допомогу Збройним Силам України.

Маючи велике серце та нестримне бажання допомагати нашим Захисникам, Артур проявив неабияку волю та патріотизм, не чекаючи при цьому похвали.

Безумовно батьки можуть пишатися своєю дитиною. Ми вдячні їм за виховання сина у дусі любові та поваги до своєї Батьківщини. Такі діти неодмінно цінуватимуть свободу та незалежність України, яка виборюється неймовірно великою ціною.

Сьогодні за патріотизм, щире серце та волонтерську допомогу ЗСУ Артуру Доскачу з села Політанки було передано Подяку Шаргородської міської ради.

Все  буде Україна!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора