Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шаргородщина схиляє голову в глибокій скорботі. Пішов у вічність Захисник України Микола Дозорець з мікрорайону Розкіш

Дата: 05.01.2024 16:34
Кількість переглядів: 204

Завтра Шаргородська територіальна громада прощатиметься ще з одним воїном ЗСУ Миколою Дозорцем, 06.12.1975 року народження, уродженцем  мікрорайону Розкіш Шаргородського району.

28 лютого 2022 року Микола Людвикович вступив до лав Збройних Сил України, став на захист рідної землі від ворога, боронив рідний край від ворожої орди.

Солдат, сапер інженерно-саперної роти групи інженерного забезпечення відважно боровся за вільне майбутнє Української Держави. Під час несення військової служби у воїна було виявлено важку хворобу від якої боєць так і не зміг одужати.  04 січня 2024 року серце оборонця України перестало битися.

До початку повномасштабної війни Микола Людвикович проживав у Броварському районі, на Київщині. Проте, за волею рідних, на вічне спочивання він повертається на свою малу Батьківщину.

Сьогодні, 05 січня 2024 року, тіло Героя привезуть додому (мікр.Розкіш) орієнтовно о 20.00 год..

Завтра, 06 січня 2024 року, о 12.00 год. відбудеться прощальна панахида у костелі Пресвятого Серця Ісуса (Розкіш). Далі Героя проводитимуть в останню дорогу до Шаргородського кладовища. Похоронять бійця на Алеї Героїв.  

 

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким воїна, сумуємо разом з ними. Низько схиляємо голови перед світлою  пам'яттю бійця.

Свіча шани та спомину про Героя горітиме вічно у серцях шаргородців!

Герої не вмирають, вони назавжди залишаються у нашій пам’яті!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора