Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вічна пам'ять захиснику України Дмитру Мотишену з Плебанівки

Дата: 08.01.2024 17:26
Кількість переглядів: 263

З сумом повідомляємо про загибель на війні захисника України з села Плебанівка. Наш відважний Герой Мотишен Дмитро Васильович, 06.12.1993 року народження,  навічно став у стрій небесного війська.

Дмитро народився і виріс у селі Плебанівка. Завжди був виваженим, життєрадісним, доброзичливим та надійним. Вмів підтримати та підставити своє плече тим, хто потребував його допомоги.

На фронті солдат Дмитро Васильович служив гранатометником механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти. 05 січня 2024 року він загинув на Донецькому напрямку під час бою з ворогом, мужньо виконуючи військовий обов’язок.

Без доброго та люблячого сина залишились батьки, без надійної підтримки – брат, без оборонця - кожен з нас.

Важко збагнути та осягнути факт загибелі наших молодих оборонців від рук окупанта. Ще важче усвідомити, що вони вже ніколи не переступлять рідний поріг, не посміхнуться рідним та близьким.

Тяжка і непоправна втрата назавжди залишить глибокі рани у серцях кожного з нас. Ми свято шануватимемо безцінний подвиг Героя, який поклав своє життя за рідну землю, за нашу свободу та незалежність.

Висловлюємо щирі співчуття рідним полеглого бійця  і розділяємо їх горе та біль утрати. Вклоняємось доземно згорьованим батькам.

Світла пам’ять і вічна слава Герою!

 

Про місце та час поховання бійця буде повідомлено додатково.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора