Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У селі Плебанівка попрощались із воїном ЗСУ Дмитром Мотишеним

Дата: 10.01.2024 16:43
Кількість переглядів: 130

У селі Плебанівка сьогодні поховали полеглого Героя – воїна ЗСУ Дмитра Васильовича Мотишена, 06.12.1993 року народження.

Відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконуючи військовий обов’язок в бою за Україну, Герой загинув 05 січня 2024 року на «найгарячішому» напрямку фронту, на Донеччині.

Без найріднішої людини залишились батьки та брат.

Прощалися з воїном усім селом. Пам’ятною  ходою скорботна процесія рушила від рідного дому бійця до місцевого Храму, а далі – на сільське кладовище, де Дмитро вічно спочиватиме.

Державний Прапор України, що огортав труну, як символ мужності та відданості країні, за яку Дмитро  віддав життя, військові передали згорьованим батькам.

Сьогоднішня морозна погода обпікала не тільки полите сльозами обличчя людей, а й душу кожного, хто прийшов віддати шану загиблому військовослужбовцеві. І кожен у своїх думках згадував молодого хлопця, якого ще так недавно зустрічали на вулицях села,  у якого життя було ще попереду, який міг би бути опорою для рідних у майбутньому. Майбутньому, яке відібрав ворог.

На жаль, такою невимовно страшною є ціна нашої свободи та незалежності.

Світла пам'ять Герою. Нехай Господь прийме його в свої обійми у Царстві Небесному і дарує йому життя вічне.

Вічна пам'ять!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора