Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

За 2023 рік відділом ЦНАП міської ради надано більше 30 тисяч послуг

Дата: 10.01.2024 17:16
Кількість переглядів: 100

Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) Шаргородської міської ради – це сучасний підрозділ виконавчого апарату міської ради, який працює з метою оперативного та якісного надання послуг громадянам.

У ЦНАПі міста Шаргород  створено комфортні умови для відвідувачів. Окрім того, з метою вирішення багатьох питань, в населених пунктах Шаргородської громади на місцях організовано 14 віддалених робочих місць.

Загалом працівниками ЦНАПу надається 337 видів адміністративних послуг, 74 з них – соціального напрямку.

Всього за 2023 рік було надано 30342 адмінпослуги. З них найбільша кількість це: 12478 – місцеві послуги виконавчого комітету міської ради, 4534 - соціального характеру, 5200 –  реєстрація місця проживання громадян та видача витягів про місце реєстрації, тощо.

Левова частка адмінпослуг жителям Шаргородщини надається безкоштовно.

Разом з тим, у 2023 році, на платній основі, надано 2279 витягів з Державного земельного кадастру, а також здійснено 2990 державних реєстрацій речових прав. Як результат, до бюджету Шаргородської територіальної громади надійшло майже мільйон гривень.

Необхідно зазначити, що в умовах воєнного стану відділ «Центр надання адміністративних послуг» не знижує темпів своєї роботи, працює ефективно та безперебійно. Це створює комфорт для наших громадян, адже в одному місці можна оформити  різні документи, отримати адмінпослуги земельного, соціального та інших напрямків. Раніше більшість цих документів можна було оформляти лише в райцентрі.

У 2024 році планується провести ряд заходів, направлених на зміцнення матеріально-технічної бази нашого «Прозорого офісу» та покращення умов для обслуговування осіб з інвалідністю.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора