Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спорт у громаді

Дата: 10.01.2024 17:14
Кількість переглядів: 98

Сьогодні, 10.01.2024 року, відбулася організаційна нарада під головуванням заступника міського голови з питань діяльності  виконавчих органів ради Артема  Соляника.  В нараді  взяли участь начальник відділу освіти і спорту Сергій  Іванець, спеціаліст І категорії відділу освіти і спорту Валентина Мельник, директор КДЮСШ Іван Палій,  голова  ФСТ «Колос» Олег Сікорський.

В ході наради обговорили організаційні питання проведення в громаді  церемонії підняття Олімпійського прапора з нагоди участі команди України у ІV  зимових юнацьких Олімпійських іграх 2024 року у Канвондо (Республіка Корея ).

Артем Соляник  звернув увагу на те, що Всеукраїнська церемонія «Свято Олімпійського прапора» проводиться з метою розвитку олімпійського руху в Україні, пропаганди здорового способу життя, сприяння почуття патріотизму та гордості за свою державу, а також врахування  в рейтинг визначення кращої громади  протягом 2024 року.

Обговорили ряд актуальних питань стану, проблем і перспектив розвитку фізичної культури і спорту в громаді. Зокрема, щодо організаційних питань проведення фінальних змагань з волейболу серед дівчат, які  будуть проведені 24 січня на теренах Шаргородської  громади. Окремо зупинились на питаннях  проведення річного звіту з  фізичної культури та спорту за підсумками 2023 року.

Підводячи підсумки наради, висловили сподівання  на Перемогу у недалекому майбутньому, адже, за традицією, з початком Олімпіади припиняються всі війни. Тож  сподіваємось, що невдовзі Україна відзначатиме свою Перемогу.

Незабаром національна юнацька збірна України поїде до Кореї на IV зимові Юнацькі Олімпійські ігри. Тож побажаємо нашим олімпійцям успіхів, щоб на честь їхніх перемог  у Канвондо замайорів прапор України!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора