Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шаргородська територіальна громада попрощалась з воїном Збройних Сил України Олегом Паламарчуком

Дата: 25.01.2024 20:30
Кількість переглядів: 167

В селі Гибалівка сьогодні відбулось прощання з полеглим Захисником України Паламарчуком Олегом Петровичем, 03.03.1968 року народження. Воїн проживав у Могилеві-Подільському. За волею родини, тіло бійця похоронено на малій Батьківщині.

Паламарчук Олег Петрович став у стрій оборонців України у 2014 році.  На фронт пішов добровольцем, за покликом серця.

В час повномасштабного вторгнення ворога в Україну, маючи бойовий досвід, боєць служив у танкових військах. Спільно з побратимами виконував найвідповідальніші бойові завдання  у різних точках фронту.

Командир танка танкового взводу танкової роти танкового батальйону, старший сержант Олег Паламарчук в бою був мудрим, зібраним і відважним,  опорою для побратимів. За особисту мужність і героїзм під час захисту Вітчизни Олег Петрович  нагороджений  відзнакою Президента України «Хрест бойових заслуг».

15 січня 2024 року, під час бою з ворогом  військовослужбовець загинув від отриманого поранення, виконуючи бойове завдання по захисту Батьківщини,  на Донеччині.

Сьогодні, до місця вічного спочинку земляки проводжали Олега Паламарчука  у скорботі та зі щирою молитвою.  Поховали Героя з військовими почестями на Гибалівському кладовищі.

Щирий, добрий, справжній патріот рідної України. Таким був Олег, таким його пам’ятатимуть рідні й односельчани.

На жаль, йдуть на небеса Герої, досвідчені воїни, Захисники, які до останку присвятили себе рідній Україні. Їх подвиги навічно закарбуються  у пам'яті сьогоднішнього і майбутніх поколінь українців.

Вічна й світла пам'ять Герою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора