Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пишаємось нашими земляками!

Дата: 31.01.2024 14:15
Кількість переглядів: 159

Міська рада повсякчас отримує Подяки від різних бойових підрозділів Збройних Сил України. Особливо приємно отримувати гарні новини з фронту, для нас кожна вісточка є великою радістю та додатковим стимулом рухатись вперед.

Сьогодні від однієї з військових частин до міської ради надійшов Лист-Подяка за нашого земляка, жителя села Гибалівка Побережника Сергія Сергійовича, який з самого початку повномасштабного вторгнення ворога на нашу землю,  захищає рідну Україну, рідний дім та кожного з нас. На даний час військовослужбовець має чимало бойових нагород. Вдома на нього чекають мати, дружина та двоє дітей.

«…Своєю нелегкою та наполегливою службою Побережник С.С. гідно примножує ратну славу поколінь захисників рідної землі, підтримує високий авторитет Збройних сил України. Захищаючи нашу державу від рашиської навали, проявив себе відважним воїном, розумним та кмітливим військовослужбовцем, який віддано захищає український народ!..» - йдеться у листі.

Маємо за честь і пишаємось нашим земляком. Висловлюємо щиру вдячність матері воїна Олені Володимирівні за виховання патріота України, а також рідним за те, що своєю турботою та молитвою огортають і оберігають захисника.

Ми горді кожним оборонцем України. Пишаємося нашими відважними земляками, мужніми воїнами, українською елітою. Нехай кожен з них живим та неушкодженим повернеться додому. Перемоги та чистого неба над головою!

Слава Україні та її Героям!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора