Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На війні загинув наш земляк з села Руданське Максименюк Максим

Дата: 02.03.2024 16:28
Кількість переглядів: 237

Ворог не зупиняється ні перед чим. На превеликий жаль, Шаргородщина втратила на війні ще одного свого сина, який самовіддано боровся за мирне життя в рідній Україні.  

29 лютого 2024 року жорстока війна обірвала життя Максима Анатолійовича Максименюка, 21.02.1983 року народження, з села Руданське. Він поліг смертю хоробрих  під час бою з ворогом поблизу населеного пункту Невельське Донецької області.

Хороший, добрий та щирий, вірний син свого народу  Максим Анатолійович не зміг залишатись осторонь, коли ворог прийшов  на рідну землю. Захищав рідний край в час проведення АТО/ООС. В перший день повномасштабного вторгнення Герой знову став у військовий стрій, аби зупинити загарбника та відстояти свободу рідної землі.

Старший солдат Максим Максименюк служив гранатометником протитанкового взводу роти вогневої підтримки. Був сміливим і виваженим воїном, надійним другом і побратимом.

Вдома на Максима чекали батьки та брат.

Уся Шаргородська громада низько схиляє голову в глибокій скорботі перед світлою пам’яттю Героя та висловлює щирі співчуття рідним, близьким та усім, хто його знав.

Вічна пам’ять Герою, який віддав своє життя, обороняючи рідну землю від російського агресора.

Вічна слава українському захиснику!

Про час та місце поховання воїна ЗСУ Максима Максименюка  буде повідомлено додатково.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора