Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мистецький фронт Шаргородщини на шляху до Перемоги

Дата: 14.03.2024 12:02
Кількість переглядів: 90

Події останніх місяців об'єднали нас, пробудили в кожного почуття щирого й глибокого патріотизму, відчуття причетності до загальнодержавних справ. 10 березня з метою збору коштів для потреб ЗСУ, підтримки захисників та вшанування пам'яті полеглих ми продовжили боротися з ворогом на культурному фронті задля Перемоги.

Цього разу  долучилися до благодійної акції «Мистецький фронт Шаргородщини на шляху до Перемоги» аматорські колективи та окремі виконавці, які використали всю свою силу мистецтва, а саме: ансамбль Копистиринського закладу дошкільної освіти (керівник Тетяна Суслікова) та його вихованці Богдана Волинець та Максим Сусліков; тріо з Копистиринської гімназії  у  складі Тетяни Гуменюк, Альони Мотишеної та Галини Садчук,  вокальний ансамбль (керівник Галина Сайчук); учасники творчих гуртків будинку культури с. Копистирин: тріо у складі Юлії Кукурудзяк, Вікторії Соєцької та Наталії Каньоси, дует у складі Софії Катеринчак та Злати Коцур (керівник Валентина Кукурудзяк); учасники гуртків клубу с. Пасинки: Ярослава Мудра,  Ангеліна Гаврилюк, Доменіка Ніколюк, Надія Рябченко, Олександр Затурський та вокальний  жіночий ансамбль «Любисток» (керівник та акомпаніатор Василь Рябченко).

Усіх, хто донатив у скриньку, пригощали своєю випічкою господині Копистиринського  та  Пасинківського старостинського округу  на чолі зі старостою Сергієм Бромірським. Кошти, зібрані на благодійному заході у сумі  13,4 тис. грн. було доповнено до круглої суми 20 тис.грн. з суми попередніх зборів  розділено порівну і передано на допомогу  нашим воїнам: на придбання автомобілів для 32 механізованої бригади роти ударних безпілотних авіаційних комплексів на Куп’янському напрямку, в якій служить наш земляк Микола Дремух із села Пасинки та для 3-го штурмово – прикордонного загону швидкого реагування «Сталевий кордон», в якому служить наш земляк Валентин Станіславов із села Копистирин.

Дякуємо працівникам культури, працівникам шкільних та дошкільних установ громади, які приймають участь у таких заходах та допомагають нашим оборонцям. Дякуємо нашим Збройним силам за мужність і витримку, яку вони проявляють щохвилини. Дякуємо всім небайдужим, хто допомагає Україні вижити у ці нелегкі часи.

В свою чергу, проявляймо ініціативу і ми з вами в підтримці і допомозі в зборі коштів на допомогу воїнам – захисникам, серед яких є багато наших земляків!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора