Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благоустрій - це наша спільна справа

Дата: 15.03.2024 16:39
Кількість переглядів: 75

15 березня 2024 року, заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Артемом Соляником було проведено нараду з питань проведення заходів з благоустрою населених пунктів відповідно до наказу начальника Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова №122 від 28.02.2024 року «Про організацію щорічної акції з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів області».

Участь у нараді прийняли: Олексій Черкевич - начальник відділу ЖКГ та екології, управління містобудування, архітектури, житлово-комунального  господарства, екології та комунальної власності Шаргородської міської ради; Микола Ведецький - начальник Шаргородського КП «Комунсервіс» та офіцери громади.

Головне питання наради -  прибирання прибудинкових територій на землях загального користування комунальної власності.

Починаючи з сьогоднішнього дня офіцерами громади спільно з інспекторами КП «Комунсервіс»  буде проводитись подвірний обхід і при виявлені порушення правил благоустрою до даних жителів будуть застосовані адміністративні міри покарання. Закликаємо усіх жителів Шаргородської міської територіальної громади навести лад біля своїх домоволодінь та на прилеглих територіях.

Управління містобудування, архітектури,

ЖКГ, екології та комунальної власності міської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора