Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мистецький марафон на підтримку ЗСУ

Дата: 19.03.2024 10:56
Кількість переглядів: 103

Дорогою ціною виборюється наша незалежність. Плата за волю  – це тисячі  покладених  життів патріотів. Для українців свобода і гідність завжди були основоположними цінностями. Наразі, війна забирає найкращих, але наша пам'ять про них буде жити вічно!

17 березня  ми продовжили боротьбу з ворогом  на мистецькому  фронті.  Працювали задля підтримки  2 батальйону 37 бригади морської піхоти, воїном якої є наш земляк  із с. Дерев’янки - Смаглій Володимир Григорович.

Разом із нами працювали та допомагали: учні Шаргородського  ліцею №2: Катерина Качуринська, Соломія Терещук, Євген Півторак,  Кіра Тодосюк, Віталій Губелюк та Каріна Маркевич; ансамбль дівчаток та ансамбль молодших школярів Гибалівської  гімназії (керівник Олеся Швець), учнівська молодь цього ж закладу - Тимур Нех, Микола Піх, Анастасія Кушнір та дует у складі викладача Олесі Швець та учениці Майї Збриської;

народний аматорський ансамбль української пісні «Горлиця» будинку культури с. Дерев’янки (керівник Галина Вакар),  вокальний квартет у складі Надії Томчук, Галини Вакар та Іллі Бияковського (керівник Інна Кавецька);

вокальний ансамбль Шаргородського  закладу  дошкільної освіти №2 під керівництвом Оксани Солодун, яка своїм прекрасним виконанням, також, порадувала слухачів; муніципальний духовий оркестр Шаргородської міської ради під керівництвом Павла Чайковського.

Всіх, хто вносив кошти  до скриньки,  смачною випічкою  пригощали  господині  Гибалівського старостинського  округу на чолі  зі старостою села Олександром Мельником.

Загалом, було зібрано 15,6 тис. грн.

Дякуємо усім за допомогу та підтримку наших героїв – захисників.

Дорогі наші воїни! Дякуємо вам за те, що захищаєте нас, дякуємо за те, що стоїте на сторожі нашого спокою.  Тож,  нехай патріотизм і гідність, шляхетність і милосердя, добро і любов будуть основою нашого життя.

Відділ культури і туризму міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора