Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Незабутнє стукає у серце

Дата: 20.03.2024 16:27
Кількість переглядів: 88

20 березня 2024 року - 80-та річниця  визволення Шаргородщини від німецько-фашистських загарбників.

У цей день ми низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав власне життя в жорстокій битві за свободу  нашого Шаргородського краю.

Так, сьогодні  в місті Шаргород, за участі міського голови, його заступників, працівників міської ради та комунальних організацій відбулося покладання квітів та лампадок до встановленого хреста на площі Перемоги, де біля пам’ятника загиблим воїнам у Другій світовій війні встановлені  стели полеглим Захисникам України у російсько - українській війні, вихідцям Шаргородської громади.

Всі присутні  хвилиною мовчання вшанували пам’ять про  полеглих у тій страшній війні та подвиг тих, хто боровся з нацизмом і переміг його.

У своїй промові міський голова Володимир Барецький зазначив, що гірко визнавати, але українцям знову довелося стати на захист України, її свободи та територіальної цілісності. У теперішній нелегкий час країна продовжує боротьбу за свою незалежність, але вже з тими хто донедавна називався другом, братом, сусідом, а тепер, ставши агресором, вбиває та нищить наше населення, міста та села.

Сучасні захисники України є гідними нащадками своїх дідів і прадідів, ми пишаємось героїзмом, силою духу та мужністю наших воїнів і твердо віримо у нашу перемогу.

Слава всім, хто боровся з нацизмом у роки Другої світової війни! Слава всім, хто бореться за Україну сьогодні!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора