Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформаційна акція з метою популяризації послуги патронату над дитиною

Дата: 21.03.2024 17:01
Кількість переглядів: 86

Патронат над дитиною - це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.

20 березня 2024 року працівниками відділення соціальної роботи комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Шаргородської міської ради проведено серед жителів та гостей м. Шаргород інформаційну акцію для популяризації послуги патронату над дитиною.

Акція проведена  з метою пошуку кандидатів у патронатні вихователі та формування позитивної громадської думки щодо послуги патронату.

Учасниками заходу були розповсюджені  інформаційні буклети та листівки про послугу патронату на дитиною та як стати патронатним вихователем.

Метою патронату над дитиною є забезпечення захисту прав дитини, яка через складні життєві обставини тимчасово не може проживати разом з батьками, надання їй та її сім’ї послуг, спрямованих на реінтеграцію дитини у сім’ю або надання дитині відповідного статусу для прийняття подальших рішень з урахуванням найкращих інтересів дитини щодо забезпечення її права на виховання в сім’ї або в умовах, максимально наближених до сімейних.

За детальною інформацією щодо послуги патронату звертайтеся до комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Шаргородської міської ради, яка знаходиться за адресою: вул. Героїв Майдану, 224, м.Шаргород.  

КУ Центр надання соціальних послуг



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора