Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шаргородщина продовжує мистецький марафон на підтримку ЗСУ

Дата: 25.03.2024 15:52
Кількість переглядів: 72

В Україні, наразі, триває війна, руйнуються міста і села, гинуть мирні мешканці. Щоденно ми втрачаємо своїх найкращих синів та доньок, які стали на захист  Батьківщини.  Наша увага завжди прикута до карти ведення  бойових дій, адже у кожного там несуть  важку військову службу рідні, друзі, знайомі. 

24 березня ми продовжили цикл благодійних концертів «Мистецький фронт Шаргородщини на шляху до Перемоги». Цього разу працювали   задля  допомоги та підтримки наших земляків - захисників: Шимкова Романа Дмитровича  із с. Писарівка - бійця  120 бригади Авдіївського напрямку на придбання пристрою «РЕБ» для безпечного перевезення бійців та продуктів на позиції; лейтенанта - Островського Віталія Володимировича із с. Слобода – Шаргородська, начальника груп  контролю бойового стресу 82 ОДШБ для ремонту службового автомобіля ГКБС;  Ковригіна  Олександра Вікторовича із с. Будне - бійця  61 бригади, який,  на даний час,  поранений  та перебуває на лікуванні.

Працювали та допомагали у зборі коштів  для наших героїв солісти будинку культури с. Політанки: Юлія Вергелес, Яна Дідик, Наталія Кащук та  Михайло Сікорський, учні молодших класів гімназії с. Політанки ( керівник Валентина Германюк), які виконали  хореографічну  постановку для глядачів;  солісти будинку культури  Слобода – Шаргородська: Іванна Олійник , Ліза Олійник, Влада Яренчак, Наталія Сандул  та Тамара Міхайлова, вихованці  Слободо – Шаргородської  гімназії:  Софія Михайлишена, Дарія Шуляк, Віра Гереш, Каріна Осадчук  та дитячий ансамбль( керівник Тамара Сідлецька); дует  закладу дошкільної освіти с. Слобода– Шаргородська у складі Оксани Гнатишеної та Вікторії Заволович (акомпаніатор  Ганна Андрійчук); учні гімназії с. Будне: Соломія Борець, Алла Козак, ансамбль «Вогник»  та «Квіти України» (керівник Оксана Зелінська), солістка  клубу с. Будне - Карина Кушнір; гуртківці  будинку культури с. Писарівка: Дарія Шуляк, Лілія Шуляк, Аліна Лабжинська та Наталія  Стус; із своєю піснею приєднався до нашої акції соліст з м.Вінниці Євгеній Мулик; муніципальний духовий оркестр Шаргородської міської ради (керівник -  Павло Чайковський).

Свіжою та пахучою випічкою  усіх жителів, які донатили у скриньку пригощали господині округу   с. Слобода – Шаргородська та  с.Будне на чолі з адміністратором  Тетяною Мазур та господині  округу с. Політанки  та с. Писарівка на чолі з адміністратором  Катериною  Єпур.

На благодійному концерті було зібрано 16,6 тис. грн., які були розділені між трьома нашими захисниками.

Щира подяка  усім, хто доклав зусиль до організації, проведення та підтримки благодійного заходу, усім, хто  долучився до нашої акції!

Відділ культури і туризму міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора