Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Турбота про людей поважного віку

Дата: 26.03.2024 14:14
Кількість переглядів: 102

Працівники комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Шаргородської міської ради, незважаючи на ситуацію в країні, продовжують працювати в установленому режимі та щоденно дбають про те, щоб громадяни похилого віку та особи з інвалідністю, отримували необхідні соціальні послуги.

Співчуття та милосердя, постійна готовність прийти на допомогу громадянам поважного віку та людям, які потрапили у складні життєві обставини, залишаються незмінними для соціальних робітників  відділення соціальної допомоги вдома.

На сьогоднішній день на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома КУ Центр надання соціальних послуг перебуває 333 особи похилого віку та особи з інвалідністю, яким надають послуги 25 соціальних робітників в усіх населених пунктах громади.

Соціальні робітники регулярно відвідують своїх підопічних, які перебувають вдома, та забезпечують їх продуктами харчування, медикаментами та іншими товарами, а також допомагають оплачувати рахунки, прибирати тощо.

Праця соціального робітника – це дуже важка робота, так як їхні підопічні – це літні люди, які з тієї чи іншої причини не можуть обслуговувати себе самостійно. Вони потребують не лише допомоги по господарству, а також і співчуття, розуміння, підтримки.

Щоб обслуговувати підопічних соціальний робітник має бути психологом, медичною сестрою, юристом, кухарем, економістом і головне - доброю людиною. Самотня людина, у якої є соціальний робітник, впевнена, що буде забезпечена всім необхідним, а її проблеми будуть вирішені. Він знаходить підхід до кожного підопічного, з часом заслуговує його довіру і поступово стає практично рідною людиною.

Соціальні робітники з великою відповідальністю відносяться до своїх обов’язків, тому ніхто з отримувачів соціальних послуг не залишається без уваги та турботи.

До КУ Центр надання соціальних послуг постійно надходять слова подяки від підопічних, і це є сама висока оцінка за роботу для соціального робітника.

КУ Центр надання соціальних послуг

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора