Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Триває прийом робіт на Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»

Дата: 28.03.2024 09:12
Кількість переглядів: 41

Метою Конкурсу є утвердження історичної пам'яті українського народу, його національної свідомості, формування та поширення духовних цінностей і пріоритетів - патріотизму, відданості справі державотворення, вшанування учасників українських національно-визвольних змагань нашого народу ХХ - ХХІ століть, в тому числі героїв московсько-української війни, яку розпочала рф у 2014 році.

До участі запрошуються особи, яким виповнилося 15 років.

Конкурс поводиться у номінації: Художні твори про події та учасників національно-визвольного руху в Україні ХХ - ХХІ століть та волонтерів, добровольців, військовослужбовців, капеланів, медпрацівників, журналістів, які брали або беруть участь у московсько-українській війні, яку розпочала рф у 2014 році.

На Конкурс висуваються нові оригінальні твори написані українською мовою, які раніше не оприлюднювалися. Обсяг роботи: до 50 сторінок у форматі Word (міжрядковий інтервал 1,5, шрифт Times New Roman, кегль 14).

Прийом конкурсних робіт триває з 1 березня до 1 липня.

Конкурсні роботи надсилаються за адресою: bibliovv@ukr.net з приміткою «Конкурс, оргкомітет».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора