Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання для підопічних КУ Центр надання соціальних послуг, які святкують католицький Великдень 31 березня 2024 року від народного депутата України Лариси Білозір

Дата: 29.03.2024 08:14
Кількість переглядів: 183

Великдень серед християн вважається найбільшим та найсвітлішим святом в році, яке нагадує людям про перемогу над смертю Ісуса Христа, який помер за гріхи людей і спасіння людського роду від страшних бід, а потім воскрес на третій день.

Великдень – це головне свято року  в церковному календарі, коли християни згадують чудове воскресіння Ісуса на третій день після його розп’яття.

Цього року християни Римо – Католицької церкви відзначають свято Воскресіння Христового 31 березня, майже за місяць до православного Великодня, який цього року святкується 5 травня.

Серед 333 підопічних комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Шаргородської міської ради 74 підопічних святкують католицький Великдень.

Колектив КУ Центр надання соціальних послуг та підопічні висловлюють щиру вдячність депутату Верховної Ради України по округу №15 Ларисі Миколаївні Білозір, яка 28 березня 2024 року всім  підопічним, які святкують католицький Великдень, передала вітальні листівки зі світлим Христовим Воскресінням та святкові паски.

Кожна людина потребує любові, прийняття та підтримки, а особливо людина в похилому віці та особа з інвалідністю, тому кожне вітання від Лариси Білозір для них є промінчиком душевного тепла та відчуття турботи і поваги.

Хай Ваше серце, Ларисо Миколаївно, завжди буде сповнене радістю та теплом до ближнього!

КУ Центр надання соціальних послуг

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора