Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вічна пам'ять Захиснику України Михайлу Богацькому з міста Шаргород

Дата: 02.04.2024 14:56
Кількість переглядів: 259

До Шаргородської громади надійшла трагічна звістка про непоправну втрату на фронті Захисника України, Оборонця рідної землі, нашого земляка Богацького Михайла Віталійовича, 04.11.1992 року народження, з міста Шаргород.

Молодий і перспективний, добрий та щирий, вірний патріот рідної держави Михайло Віталійович у грудні 2022 року став до лав Збройних Сил України, аби захистити від ворога Україну, рідних та близьких.

Солдат Михайло Богацький ніс службу у механізованому відділенні механізованого взводу механізованої роти. Попри свій молодий вік, він швидко вчився, був виваженим та сміливим, вірним своїй справі та своїм побратимам, завжди був готовий прийти на допомогу.

На жаль, війна безжальна. Зв'язок воїна з рідними обірвався, дружина отримала сповіщення про те, що її чоловік, батько двох чудових діток пропав безвісти. А далі рідним повідомили про загибель Михайла під час бою з ворогом біля міста Вугледар на Донеччині 24.02.2023 року.

Увесь цей  час згорьовані рідні чекали на свого Михайла, шукали його, проте його вдалося віднайти не відразу.

Завтра Шаргородщина прощатиметься з полеглим Оборонцем України Михайлом Віталійовичем Богацьким.

Не існує слів, які, хоча б на мить, могли полегшити страждання  згорьованих рідних. В глибокій скорботі й уся Шаргородська громада.

Висловлюємо співчуття родині бійця, розділяємо біль непоправної втрати. Нехай Господь укріпить та допоможе пережите горе, з яким змиритись не сила.

Усі, хто знав Михайла Віталійовича пам’ятатимуть його, як добру і світлу Людину, гарного друга, прекрасного сина, люблячого чоловіка та батька.

Вічна пам'ять вірному сину України!

 

Завтра, 03.04.2024 року полеглого бійця привезуть до дому, де народився Михайло Віталійович, в селі Гибалівка орієнтовно о 10.00 годині. Просимо жителів громади зустріти загиблого воїна з усіма відповідними почестями. Траурна колона рухатиметься зі сторони с.Мурафа.

Цього ж дня відбудеться поминальна панахида (о 12.30 год. – від рідного дому)

Поховають Захисника на Алеї Героїв Шаргородського кладовища.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора