Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Увага, прийом громадян!

Дата: 03.04.2024 17:06
Кількість переглядів: 59

У приміщенні Жмеринської окружної прокуратури за адресою: вул. Національна, 6а, м. Жмеринка, Вінницької області 05.04.2024 в період часу з 11 години 00 хвилин по 13 годину 00 хвилин буде здійснено особистий прийом громадян першим заступником керівника Вінницької обласної прокуратури Гайвороном Василем Миколайовичем.

Запис на особистий прийом буде здійснюватися за телефоном: (0432) 51530 в період часу з 02.04.2024 по 03.04.2024 з 10 години 00 хвилин до 17 години 00 хвилин.

В разі неможливості прибуття до приміщення Жмеринської окружної прокуратури за адресою: вул. Національна, 6а, м. Жмеринка, Вінницької області проведення особистого прийому можливо за допомогою відеоконференції - та /або скап-зв’язку з приміщень Барського та Шаргородського відділів Жмеринської окружної прокуратури за адресами: вул. Бони Сфорци, 17, м. Бар та вул. Героїв Майдану, 180, м. Шаргород Жмеринського району Вінницької області.

Під час попереднього запису на особистий прийом необхідно надати прізвище, ім’я, по батькові заявника, місце проживання або іншу адресу, за якою громадянам може бути надана відповідь, номери контактних телефонів (за бажанням громадянина) чи відомості щодо інших засобів зв’язку, а також повідомити суть порушеного питання.

Під час звернення на особистий прийом громадянин повинен пред’явити документ, що посвідчує його особу, а в разі представництва ним інтересів інших осіб, у тому числі здійснення їх захисту, – також документи, що підтверджують відповідні повноваження, за винятком випадків, передбачених Законом України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» та іншим законодавством, а також, матеріали, які подає громадянин на обґрунтування своїх вимог.

Жмеринська окружна прокуратура 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора