Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено групу зустрічей з батьками-вихователями

Дата: 08.04.2024 16:10
Кількість переглядів: 76

08 квітня 2024 року працівниками відділення соціальної роботи комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Шаргородської міської ради проведено групу зустрічей з батьками-вихователями прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу Шаргородської міської територіальної громади.

На групу зустрічей були запрошені батьки-вихователі, а також начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я Шаргородської міської ради -  Ніна Михайлик.

Групу зустрічей відкрила директор КУ Центр надання соціальних послуг Людмила Каспрук, яка ознайомила батьків-вихователів з інформацією про ефективність функціонування прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу, яка складається на основі результатів соціального супроводження та матеріалів, які зберігаються в особових справах сімей.

Завідувач відділення соціальної роботи Наталія Кирилюк ознайомила присутніх з правилами безпеки поводження дітей.

Психологом відділення соціальної роботи Катериною Титаренко проведені бесіди на тему: «Формування сімейних цінностей, традицій. Організація дозвілля».

Батьки-вихователі ділилися досвідом про власні сімейні цінності та традиції, які впроваджені в їх сім’ях, про звичаї і правила поведінки та організацію дозвілля, обговорили їх роль у життєдіяльності сім’ї.

Катерина Титаренко провела тренінгову вправу «Зона відповідальності».

Усі учасники отримали емоційне розвантаження, з користю провели час.

Усі разом дійшли до спільної думки: «Щаслива сім’я – щасливі діти!»

КУ Центр надання соціальних послуг міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора