Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Соціально-психологічна підтримка осіб з ігровою залежністю

Дата: 08.04.2024 15:48
Кількість переглядів: 58

З метою розбудови в Україні дієвої системи заходів, спрямованих на попередження (профілактику) виникнення ігрової залежності, на подолання та мінімізацію її негативних наслідків, в м.Києві створено Громадську спілку «Центр відповідальної гри» (RGC).

Так, на сьогодні RGC спільно із Міністерством соціальної політики України напрацьовано проект Державного стандарту надання соціальної послуги з соціально-психологічної реабілітації осіб із ігровою залежністю, яка включена до Класифікатора соціальних послуг за кодом 017.4.  

Запровадження цього державного стандарту стане черговим вагомим кроком для підтримки людей з ігровою залежністю, членів їх сімей, задоволення суспільних інтересів в цілому та формування відповідального ставлення суспільства до гри на гроші.

На разі, RGC відкрито  Простір життя – простір, в якому люди, які зіштовхнулися з проблематикою залежності  від азартних ігор, зможуть отримати комплексну  допомогу (психологічну, соціальну, правову, тощо),  а також прослухати курс лекцій з даної тематики.  Для цього, RGC, зокрема, набув статусу надавача соціальної послуги з соціально-психологічної реабілітації осіб із ігровою залежністю.

Усі бажаючі, які шукають шляхи повернення до повноцінного життя та подолання залежності від азартних ігор, можуть звертатись за допомогою до Простору життя.

Контакти Простору життя:  01032, м.Київ, вул. Назарівська, 11.

Гаряча лінія: 0(800) 336-105 (дзвінки по Україні безкоштовні).

КК Центр надання соціальних послуг міської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора