Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мистецький фронт Шаргородщини на шляху до Перемоги

Дата: 09.04.2024 18:19
Кількість переглядів: 63

В неділю, 7 квітня вкотре відбувся благодійний захід в рамках проведення благодійної акції  «Мистецький фронт Шаргородщини на шляху до Перемоги». 

Цього разу до акції долучилися солісти будинку культури с.Козлівка: Юлія Шаргало, Максим Лисенко, Дарія Блах, Аліна Завальнюк, Дарина Шаргало та  Альона Ковалевська. А також вихованці Шаргородського будинку дитячої та юнацької творчості (БДЮТ): Ангеліна Кукса, Лілія Парадюк, Аніта Войцехівська, Діана Завальнюк, Оксана Гончар, Яна Свирида, Аліна Бойко та колектив Асорті (керівник Любов Биковська). Приєдналися солісти Центру культури і дозвілля Шаргородської міської ради: Роман Підпалюк, Олександр Затурський, Любов, Сніжана і Маргарита Шевчук. І, традиційно, наш муніципальний духовий оркестр під керівництвом Павла Чайковського.

Смачною та духмяною  випічкою всіх, хто донатив у скриньку пригощали господині Козлівського старостинського округу на чолі з старостою Геннадієм Блахом.

На благодійному концерті  було зібрано  14 тис. 905 грн. Зібрані кошти, як завжди, будуть спрямовані на потреби захисників – вихідців з нашої громади, які наразі несуть службу в лавах ЗСУ.

Немає від донатів втоми, доки за вікном лунають ракетні громи!

Важливо пам’ятати, що кожна пожертва, кожна гривня і копійка допомагають хлопцям і дівчатам на передовій виборювати нашу незалежність і перемогу. Дякуємо усім хто долучився до акції! Безмежна вдячність усім хто мужньо боронить нашу рідну землю! Дякуємо за Україну, яку ви відстоюєте щохвилини!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора