Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Шаргородській громаді відбудуться заходи з нагоди Всесвітнього тижня імунізації

Дата: 11.04.2024 16:27
Кількість переглядів: 58

За ініціативою Європейського регіону ВООЗ в усіх країнах світу в останній тиждень 24-30 квітня, відзначається Всесвітній тиждень імунізації, для захисту людей від інфекційних хвороб, які небезпечні своїми ускладненнями, що можуть призвести до інвалідності, а деякі - навіть до смерті, яким можна запобігти за допомогою вакцинації.

Планується проведення спільного заходу ДУ "Вінницький ОЦПХ МОЗ" та Департаменту охорони здоров'я та реабілітації Вінницької ОВА з проведенням промоції імунопрофілактики, як єдиного надійного засобу запобігання вакцинокерованим інфекціям.

В рамках акції планується виїзд фахівців з різнопрофільних закладів охорони здоров'я, які безкоштовно вимірюватимуть артеріальний тиск і обчислюватимуть індик маси тіла, проводитимуть визначення рівня глюкози в крові та консультації ендокринолога,  тестування на ВІЛ/СНІД, вірусні гепатити, COVID-19, а також проведення щеплення від вакцинокерованих інфекцій (кашлюк, дифтерія, правець).

Заходи по щепленню проводитимуться 25.04.2024р. з 9 години,  для дітей до 18 років в приміщені Шаргородської АЗПСМ  КНП "Шаргородський ЦПМСД", для дорослих - на площі м. Шаргорода по вул. Героїв Майдану (біля фонтану).

Ласкаво просимо усіх бажаючих прийняти активну участь.

КНП "Шаргородський ЦПМСД"

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора