Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Триває прийом робіт на ІІ Всеукраїнський конкурс есе та малюнків «Я маю ПРАВО на життя»

Дата: 16.04.2024 09:07
Кількість переглядів: 43

Навчально-науковий інститут права та політології УДУ імені Михайла Драгоманова за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України проводить ІІ-ий Всеукраїнський конкурс есе та малюнків «Я маю ПРАВО на життя».

Мета конкурсу - привернення уваги до порушених прав українських дітей і молоді, які постраждали від російської широкомасштабної збройної агресії проти України, розвиток відносин у різних сферах суспільного життя, пропагування європейських цінностей і демократичних принципів.

Конкурс проводиться серед учнів і вихованців 8-11 класів закладів загальної середньої, позашкільної та початкової мистецької освіти, членів дитячих і молодіжних громадських організацій України.

Роботи (малюнки) необхідно надсилати поштою до 17 червня 2024 року, на адресу: 01054, м. Київ, вул. О. Кониського, 8/14, 9 поверх (Навчально-науковий інститут права та політології). Есе учасників – на електронну адресу: nnip@udu.edu.ua.

Підсумки підбиватимуться у вересні 2024 року з організацією відповідної виставки робіт та нагородження переможців і призерів.

За додатковою інформацією прохання звертатися до організаційного комітету Конкурсу за телефоном: 096-036-04-15 або електронною поштою: nnip@udu.edu.ua

Ознайомитись з Положенням про проведення конкурсу можна за посиланням.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора