Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Запобігти, врятувати, допомогти…

Дата: 17.04.2024 14:14
Кількість переглядів: 56

Життя людини – це найцінніший дар, який вона отримала від Бога. І кожен з нас перед Богом дасть відповідь, як він розпорядився цим даром. Тому церква разом з працівниками Державної служби України з надзвичайних ситуацій закликає всіх громадян берегти своє життя, бути уважним під час святкування Великодня, робити все можливе, аби пожежа ніколи не завітала у ваші домівки.

Закликаємо громадян завжди суворо дотримуватись правил пожежної та техногенної безпеки, щоб вберегти від вогню історичні пам’ятки, створені руками наших предків, храми, багатьом із яких сотні років.

Під час святкування Великодня неможливо уявити собі храм або оселю, у яких не запалюють свічок… Свічка – це символ віри, причетності людини до Божественного Світла. Вона уособлює полум’я нашої любові до Господа, Матері Божої, Ангелів та святих.

Перебуваючи у храмі, пам’ятайте про правила поводження з відкритим вогнем, будьте пильними, знаходячись поряд із свічками, слідкуйте за полум’ям власної свічки та свічок оточуючих вас людей. Ознайомтесь з планом евакуації на випадок пожежі та місць розміщення первинних засобів пожежогасіння (вогнегасників, пожежних щитів, води, тощо). Прослідкуйте, щоб діти перебували під наглядом дорослих та не бавилися з вогнем.

Жмеринське районне управління

ГУ ДСНС України у Вінницькій області

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора