Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шаргородщина втратила Захисницю України - Альону Лідову з Теклівки

Дата: 18.04.2024 19:54
Кількість переглядів: 291

З глибоким сумом повідомляємо про загибель від рук окупанта Захисниці України, нашої землячки з села Теклівка.   17 квітня 2024 року на Чернігівщині, під час ворожого ракетного удару, внаслідок отриманих травм,  загинула вірна донька України Лідова Альона Василівна, 1999 року народження.

 Старший лейтенант Альона Лідова несла службу у Збройних Силах України на посаді заступника командира роти матеріального забезпечення з морально-психологічного забезпечення.

Попри свій молодий вік вона впевнено стала у стрій оборонців рідної землі. Захисниця мріяла побачити державу, за яку зараз українці так відчайдушно борються.  Разом з чоловіком будували плани на майбутнє, та реалізувати їх не судилось…  

Не стало доброї  і турботливої людини, яка вірила у щасливу й вільну Україну. Ворог забрав у чоловіка люблячу дружину,  у батьків найдорожче – доньку. Вони навіть й уявити не могли, що на її молоде життя припаде страшна й жорстока війна,  що її світле майбутнє обірве  ворожа зброя.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та усім, хто знав полеглу Захисницю. Світлий образ Альони Василівни назавжди залишиться у пам'яті тих, з ким перетиналися її життєві дороги.

Вічна пам’ять!

Про місце і час поховання  буде повідомлено додатково.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора