Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Держпродспоживслужба перевірила дотримання ветеринарно-санітарних вимог під час реалізації живої риби на ринку м.Шаргород, Жмеринського району

Дата: 19.04.2024 10:01
Кількість переглядів: 78

Головними спеціалістами відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Жмеринського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області спільно із представниками поліції та муніципальної варти Шаргородської міської ради, на виконання доручення в.о. начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області від 25 березня 2024 року №04/01 «Про посилення державного ветеринарно-санітарного контролю за реалізацією живої риби»», провели рейдову перевірку ПСК «Шаргородський ринок», «Центральний ринок» м. Шаргород, а саме – місця з реалізації живої риби.

Під час заходу спеціалісти перевірили законність набуття права володіння водними біоресурсами, що перебували в обігу, наявність товарно-транспортної накладної на водні біоресурси затвердженої форми, правильність її оформлення та експертні висновки лабораторії ВСЕ.

В ході обстежень порушень чинного законодавства щодо порядку придбання та збуту риби не виявлено, реалізація цінних видів риб, що занесені до Червоної Книги України, не здійснювалась. Фактів реалізації водних біоресурсів, які є непридатними до вживання, не встановили.

Жмеринське районне управління Головного управління

Держпродспоживслужби у Вінницькій області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора