Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спочивай з миром, наша Захиснице.

Дата: 22.04.2024 19:26
Кількість переглядів: 160

Сьогодні Шаргородщина попрощалась із Захисницею рідної землі Лідовою Альоною Василівною з села Теклівка. В останній земний шлях вірну доньку України проводжали рідні та близькі, бійці ЗСУ, представники влади, однокласники, друзі, знайомі та односельчани. 

24-річна старший лейтенант Лідова А.В. служила в лавах ЗСУ на посаді заступника командира роти матеріального забезпечення з морально-психологічного забезпечення. Військовій службі передувало навчання у Вінницькому національному аграрному університеті, який дівчина закінчила у 2021 році.

На жаль, 17 квітня військовослужбовиця загинула під час ракетного удару, нанесеного ворогом у місті Чернігів. Сьогодні Захисницю похоронили на Теклівському кладовищі.

Надто рано згасла життєва свіча Альони Василівни. Вона була щирою, усміхненою, доброю  та не за роками мудрою жінкою, відважною і сміливою патріоткою України, люблячою донькою та чудовою дружиною, гарною подругою.

Так багато біди принесла нам ця жорстока війна! Болять наші душі і серця, адже ще одне, зовсім молоде життя забрав  ворог.

Не сила осягнути горе матері, яка одягнувши чорну хустину та пригорнувши до себе скорботний синьо-жовтий стяг, тужитиме за своєю дитиною усе життя. Тяжко бачити надважку смуту на обличчі чоловіка, з яким наша Захисниця, одружившись, починала новий шлях, будувала майбутнє. Та плани обірвала війна…

Ми завжди пам’ятатимемо Захисників і Захисниць, які віддали за кожного з нас стукіт свого серця. Вічно будемо перед ними у боргу.

Царство Небесне! Вічна слава і пам’ять Героїні України!

Спочивай з миром, дорога наша Захиснице!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора