Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання від народного депутата України Лариси Білозір для підопічних КУ Центр надання соціальних послуг із святом Великодня

Дата: 03.05.2024 08:04
Кількість переглядів: 135

Христове Воскресіння, Паска, Великдень – найжаданіше свято весни для всіх українців. Сьогодні в умовах війни Великдень – це не лише весна, з цим святом пов’язані надії українців на перемогу та відродження України.

Щовесни християни відзначають Великдень – найрадісніше свято року у віруючих.

Урочистість однаково люблять діти та дорослі, а українців до неї присвячено безліч давніх народних традицій.

Народним депутатом Верховної ради України Ларисою Білозір 01 травня 2024 року 277 підопічним комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Шаргородської міської ради, які святкують православний Великдень, були надані  великодні паски до святкового столу.

Соціальні робітники КУ Центр надання соціальних послуг рознесли паски по домівках підопічних.

Директор Людмила Каспрук, колектив та підопічні КУ Центр надання соціальних послуг, висловлюють щиру вдячність депутату Верховної ради України Ларисі Миколаївні Білозір, яка щорічно дбає про те, щоб одинокі люди мали можливість відсвяткувати свято Воскресіння Христового з святковими пасками.

Кожна людина потребує любові, прийняття та підтримки, а особливо людина в похилому віці та особа з інвалідністю, тому кожне вітання від Лариси Білозір для них є промінчиком душевного тепла та відчуття турботи і поваги.

 Хай Ваше серце, Ларисо Миколаївно, завжди буде сповнене радістю та теплом до ближнього!

КУ Центр надання соціальних послуг міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора