Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Шаргородській громаді розпочато підготовку до обласного фестивалю національних культур «Всі ми діти твої, Україно!»

Дата: 09.05.2024 15:04
Кількість переглядів: 136

Сьогодні, 9 травня, в приміщенні Шаргородського музею образотворчого мистецтва пройшов робочий семінар-нарада за участю бібліотечних та клубних працівників громади. Захід був ініційований відділом культури і туризму та мав на меті обговорення основних робочих питань по підготовці та проведенню обласного фестивалю національних культур «Всі ми діти твої, Україно!».

Окрім того, начальник відділу культури і туризму Тетяна Янчурська підняла питання інновації бібліотечного обслуговування та приведення у відповідність до чинного законодавства України правил користування бібліотеками, активізації роботи з внутрішньо-переміщеними особами, урізноманітнення форм культурно-мистецьких заходів, наголосила на необхідності благоустрою прилеглих до закладів територій.

В ході семінару виступили спеціаліст І категорії відділу Іванна Фурман, директор Шаргородського центру культури і дозвілля Роман Підпалюк та заступник директора Любов Самборська, директор музею образотворчого мистецтва Оксана Вихристюк.

На завершення заходу, відбувся показовий виступ великодніх гаївок народного аматорського фольклорно-етнографічного колективу «Берегиня» будинку культури с. Івашківці (керівник Вікторія Шевчук).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора