Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благодійний мистецький марафон продовжується

Дата: 10.06.2024 16:13
Кількість переглядів: 86

Патріотизм і гідність, шляхетність і милосердя, добро і любов  - основа життя кожного українця. Реаліями стали недоспані ночі, втрачене здоров’я, обірване життя… Тисячі життів! Ми хочемо так мало і багато водночас –  жити в мирній, вільній, спокійній та процвітаючій Україні!

Наші мужні, нескорені захисники, які боронять цілісність нашої держави надихають нас впевненістю, що буде саме так. А тому галузь культури продовжує працювати задля перемоги! Цього разу до благодійного заходу  долучились солісти будинку культури с. Перепільчинці: Микола Стаднійчук, Анастасія Московкіна, Наталія, Богдана, Марія та Дарія Гринь, Ольга Чернікова, Альбіна Гончар, Іванка Басіста та дует «Червона рута»; солісти Центру культури і дозвілля Шаргородської міської ради: Тетяна Янчурська, Роман Підпалюк, Олександр Затурський, Любов та Маргарита  Шевчук; муніципальний духовий оркестр Шаргородської міської ради (керівник Павло Чайковський).

Смачним та запашним печивом всіх, хто вносив донати у скриньки пригощали господині Перепільчинецького старостинського округу на чолі з адміністратором Надією Скоробогач, працівником ФАПу Оленою Буняк та завідуючою бібліотекою Тетяною Буняк.

Спільними зусиллями було зібрано 15 тис. 446 грн. для потреб та допомоги Збройним Силам України.

Дякуємо усім, хто не залишається байдужим і робить посильний внесок, аби підтримати боєздатність української армії, бойовий дух солдатів й офіцерів. Пишаємось кожним із вас, бо ви є найкращі.

А землякам-захисникам, ангелам нашого спокійного сну, бажаємо міцного козацького здоров’я, стійкості та мужності.

Відділ культури і туризму міської ради

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора