Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Надання соціально-психологічної допомоги мобільною бригадою комунального закладу “Обласний комплексний центр надання соціальних послуг”

Дата: 02.07.2024 10:13
Кількість переглядів: 90

01 липня 2024 року Шаргородську міську територіальну громаду відвідала обласна мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі Комунального закладу “Обласний комплексний центр надання соціальних послуг” з метою посилення співпраці у створенні механізмів захисту та надання допомоги постраждалим від домашнього насильства.

В заході взяли участь представники соціальної сфери громади, освіти, психологи та працівники поліції.

У процесі зустрічі було проведено презентацію роботи КЗ «Обласний комплексний центр надання соціальних послуг» та його відділень, обговорено проблему домашнього насильства та важливість співпраці з даного напрямку, окреслено ряд питань, які постають перед жертвами домашнього насильства, розглянуто які права має постраждала особа від домашнього насильства.

Того ж дня фахівцями обласної мобільної бригада відвідано та надано соціально-психологічну допомогу двом сім’ям громади, які перебувають в складних життєвих обставинах.

Домашнє насильство є серйозною загрозою фізичному і психологічному благополуччю людей, особливо для вразливих категорій населення.

Лише працюючи спільно та комплексно можна знайти вирішення складної ситуації.

Якщо ви стали жертвою, чи свідком домашнього насильства та/ або гендерно зумовленого насильства телефонуйте:

067 382 87 45 або 050 232 15 83 - Мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі КЗ «ОКЦНСП»;

0 800 75 04 75 - Обласна «Лінія довіри» з питань запобігання та протидії домашньому насильству, торгівлі людьми та дискримінації за ознакою статі.

КУ Центр надання соціальних послуг міської ради

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора