Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мистецький фронт Шаргородщини на шляху до Перемоги

Дата: 06.08.2024 16:25
Кількість переглядів: 79

На долю українського народу випало чимало горя і ніхто не може дати відповідь на питання: за що? За що український народ катували, засуджували до розстрілів, відправляли до таборів, морили голодом? 

Це бентежна історія мужнього народу, що віками боровся за волю, за єдність, за своє щастя. І сьогодні ми знову виборюємо своє право на мирне життя, виборюємо з невимовним болем втрат  дійсних патріотів – кращих синів і доньок України.

Так, 4 серпня ми знову об’єднались на нашому культурному фронті і працювали задля допомоги нашим воїнам та пришвидшення Перемоги.

Участь у проведенні чергового концерту циклу «Мистецький фронт  Шаргородщини на шляху до Перемоги» приймали: солісти будинку культури  с. Івашківці  Катя та Юлія Захандревич, Соня Мокляк та читець Софія Томчишена; солісти Шаргородського будинку дитячої та юнацької творчості Оксана Ткач, Анастасія Чемерис та Ангеліна Кукса. Також, доєдналися до виступу Муніципальний духовий оркестр Шаргородської міської ради (керівник Павло Чайковський) та соліст Шаргородського центру культури і дозвілля Олександр Затурський.

Спільними зусиллями було зібрано 10 353 грн.

Щиро дякуємо усім за  допомогу в такий непростий час, за те, що не залишаєтесь осторонь проблем Збройних сил України,  намагаєтеся  внести частинку своєї душі, праці та коштів у спільну мету - Перемогу над ворогом. Ми будемо наближати її разом - кожен на своєму фронті!

Відділ культури і спорту міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора