Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Прощались з українським бійцем Олександром Поліщуком усією громадою

Дата: 12.08.2024 19:34
Кількість переглядів: 115

Втрати та горе, які переживає наша держава у боротьбі з ворогом, не можна осягнути. Війна не милостива, проте і вона колись завершиться, а наші полеглі хлопці та дівчата уже ніколи не повернуться. Вони житимуть вічно, але у наших спогадах та молитвах.

Не повернеться додому до дружини, доньки і онука і наш земляк з села Слобода-Шаргородська Поліщук Олександр Анатолійович, з яким сьогодні прощались усією громадою.

Коли окупант прийшов на рідну землю, в день повномасштабного вторгнення, Олександр навіть не роздумував, йти чи не йти на фронт. Він був одним із тих, хто переповнював військкомати у лютому 2022 року, коли нескорена Україна стала до оборони.

Воїн рішуче і самовіддано відстоював на фронті рідну Україну, робив усе, аби не допустити просування ворога. На жаль, 06 серпня 2024 року солдат Олександр Поліщук героїчно загинув.

Невимовна, безжальна, болюча втрата. Ворог забрав майбутнє у сповненого сил і жаги до життя чоловіка. У пам'яті всіх, хто знав Олександра, він назавжди залишиться усміхненим, щирим, добрим чоловіком, надійним другом, справжнім патріотом.

Похоронили солдата Збройних сил України Олександра Поліщука на Алеї Героїв Шаргородського кладовища.

Схилімо голови в жалобі!

Вічна пам'ять!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора