Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У запеклих боях за Україну загинув наш земляк Віталій Киватицький

Дата: 13.09.2024 18:49
Кількість переглядів: 120

Сумна звістка прийшла на нашу землю. Шаргородська територіальна громада втратила ще одного Героя України. На війні загинув житель села Івашківці Віталій Іванович Киватицький, 10.06.1996 року народження.

Водій аеромобільного відділення аеромобільного взводу, солдат Віталій Киватицький загинув сьогодні, 13 вересня 2024 року. Він  усім своїм серцем вболівав за рідну державу. Мріяв, щоб його донечка зростала і будувала своє майбутнє у вільній Україні. Відданий військовій присязі та українському народу останній свій запеклий  бій Віталій прийняв поблизу населеного пункту Мартинівка Курської області рф.

Віталій  народився і виріс в селі Івашківці. Одружився на місцевій дівчині Юлії. Був опорою для батьків та сестри, прикладом для наслідування для маленької донечки. А ще боєць був патріотом та мужнім воїном, разом з побратимами брав участь у багатьох  військових операціях.

Висловлюємо глибокі співчуття рідним і близьким полеглого Захисника, поділяючи тяжкий біль утрати. Розділяємо горе та схиляємо голови в глибокій скорботі.

Вічна пам’ять та слава Герою!

Про місце і час поховання воїна буде повідомлено додатково.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора