Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Листопада, 2022 р., 14:07
Страви з грибів традиційний продукт у раціоні мешканців багатьох регіонів України. Але ці дарунки лісу є небезпечним продуктом харчування, який може призвести до отруєння, а іноді - смерті. Отруєння організму викликають алкалоїди та сполучення важких металів, що містяться в грибах.
08 Листопада, 2022 р., 11:12
ВПО – це громадянин України, іноземець або особа без громадянства, яка перебуває на території України на законних підставах та має право на постійне проживання в Україні, яка залишила або покинула своє місце проживання в результаті або з метою уникнення негативних наслідків збройного конфлікту, тимчасової окупації, повсюдних проявів насильства, порушень прав людини та надзвичайних ситуацій природного чи техногенного характеру – тобто обставин, визначених у ст.1 Закону «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України».
08 Листопада, 2022 р., 11:11
У Вінниці розпочав роботу «Центр захисту та підтримки для ВПО з інвалідністю».  
08 Листопада, 2022 р., 10:36
Запровадження функціоналу дозволяє отримати витяг про нормативну грошову оцінку земельних ділянок, що розташовані в межах населених пунктів, в електронному вигляді одразу після подання відповідної заяви без участі працівників територіальних органів Держгеокадастру, скориставшись електронними сервісами  -https://e.land.gov.ua/services.
08 Листопада, 2022 р., 09:11
До уваги жителів Шаргородської громади! В зв’язку із проведенням профілактичних робіт Шаргородським ЕМ  ПАТ «Вінницяобленерго» попереджає про відсутність електроенергії та виконання ремонтних робіт на обладнанні підстанції (ПС, РП, ТП, КТП)
08 Листопада, 2022 р., 08:25
Надання субсидії на оплату комунальних послуг залежить від низки обставин. Якщо у вас вони змінюються, необхідно повідомити про це у соцслужбу.
07 Листопада, 2022 р., 15:28
З 01 по 04 листопада 2022 року у м. Вінниці проходив чемпіонат Вінницької області серед молоді та еліт з боксу. Змагання відбувалися на центральному стадіоні «Локомотив» за участю провідних спортсменів міста та усього регіону.
07 Листопада, 2022 р., 14:27
Скажи чесно, ти як? Соломія Вітвіцька
07 Листопада, 2022 р., 11:24
07 листопада 2022 року в Шаргородській міській раді відбулось засідання комісії з розгляду звернень громадян щодо надання одноразової адресної матеріальної допомоги жителям Шаргородської міської територіальної громади.
07 Листопада, 2022 р., 10:06
Управління містобудування, архітектури, житлово-комунального  господарства, екології та комунальної власності Шаргородської міської ради звертається до жителів територіальної громади та м. Шаргород з проханням не спалювати суху траву, опале листя дерев, рослинні  рештки  та побутове сміття.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора