Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Листопада, 2022 р., 13:52
Для того, щоб отримати щеплення, потрібно звернутися в будь-яку поліклініку до будь-якого лікаря, який надає первинну медичну допомогу (терапевт/педіатр/сімейний лікар). Для підписання декларації мати місце реєстрації у цьому ж населеному пункті не потрібно та підписання декларації з цим лікарем не потрібне.
10 Листопада, 2022 р., 14:32
На отримання допомоги мають право ВПО, інформація про яких міститься в Єдиній інформаційній базі даних про внутрішньо переміщених осіб (далі - ЄІБДВПО).
08 Листопада, 2022 р., 11:13
ВПО – це громадянин України, іноземець або особа без громадянства, яка перебуває на території України на законних підставах та має право на постійне проживання в Україні, яка залишила або покинула своє місце проживання в результаті або з метою уникнення негативних наслідків збройного конфлікту, тимчасової окупації, повсюдних проявів насильства, порушень прав людини та надзвичайних ситуацій природного чи техногенного характеру – тобто обставин, визначених у ст.1 Закону «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України».
26 Жовтня, 2022 р., 11:10
До відома внутрішньо переміщених осіб
26 Жовтня, 2022 р., 09:24
Чи може переселенець змінити прихисток? Скільки треба буде платити за таке житло? Де шукати безкоштовне місце для проживання? Як бути, якщо потрібне житло зі спеціальними умовами (скажімо, для немовляти чи маломобільної людини)? На яку компенсацію та за яких умов можуть розраховувати ті, хто приймає переселенців? Десятки подібних запитань турбують сьогодні українців. 
19 Жовтня, 2022 р., 13:13
На сьогодні Міністерством охорони здоров’я України вживаються заходи для того, щоб вимушені переселенці отримували необхідну медичну допомогу безкоштовно та у повному обсязі.
18 Жовтня, 2022 р., 16:40
Не відкладайте піклування про здоров'я до Перемоги! 
12 Жовтня, 2022 р., 16:12
Сьогодні Урядом прийнято відповідну постанову, яка розроблена за дорученням Президента України Володимира Зеленського.
12 Жовтня, 2022 р., 13:51
Кожен українець має змогу потрапити до лікаря, незалежно від  місця перебування та укладеної декларації. Якщо ви є внутрішньо  переміщеною особою, вам НЕ потрібно переукладати декларацію, достатньо звернутися по допомогу напряму в найближчий медичний заклад. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора