Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

18 Березня, 2022 р., 14:17
У скрутний час найцінніше і найважливіше - це підтримка оточуючих. Шаргородська громада в цьому сенсі має її, як ніхто інший.
17 Березня, 2022 р., 08:23
Відділ соціального захисту та охорони здоров’я міської ради повідомляє, що переселенці, які проживають на території Шаргородської міської територіальної громади та зареєстровані у Центрі з розміщення тимчасово-переміщених осіб (ЦНАП), за необхідності, можуть отримати первинну та вторинну медичну допомогу в закладах охорони здоров’я Шаргородщини.
16 Березня, 2022 р., 16:21
В час збройної агресії росії, жителі України, в тому числі й Шаргородської територіальної громади об’єдналися у боротьбі зі спільним ворогом. Усі небайдужі надають підтримку тим, хто її потребує. Крім того міська рада та старости на місцях допомагають переселенцям, які через війну вимушені шукати прихисток подалі від рідної домівки.
15 Березня, 2022 р., 08:23
Шаргородська громада надалі продовжує приймати внутрішньо-переміщених осіб з різних куточків нашої країни, де ведуться активні бойові дії. Уже розміщено більше двох тисяч осіб.
15 Березня, 2022 р., 08:14
Всі речі систематизовані за віком та статтю. Більшість переселенців залишили все, що мали на своїй малій батьківщині : Харків, Суми, Херсон, Київ... В цих трьох крапках - страшний перелік знищених домівок, скалічених доль і великих потреб у допомозі.
04 Березня, 2022 р., 13:18
Шаргородська територіальна громада відгукнулася на допомогу тим, хто зазнав гонінь цією війною. Телефон гарячої лінії нашого ,,Прихистку,, один з перших зареєстрований у Мінцифрі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора