Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

28 Липня, 2021 р., 16:04
Реформа місцевого самоврядування, яка відбулася  наприкінці минулого року змусила велику кількість працівників сільських територіальних громад залишити своє робоче місце та звернутися в пошуках нової роботи до районної служби зайнятості.
21 Липня, 2021 р., 08:24
ГО «Центр зайнятості Вільних людей» став виконавчим партнером проєкту “Соціально-економічна підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та членів їхніх сімей", який реалізується IOM Ukraine та Європейським Союзом. Мета проєкту — сприяння реінтеграції ветеранів через допомогу в перекваліфікації, підвищенні кваліфікації та працевлаштуванні.
16 Липня, 2021 р., 14:56
Інформаційний дайджест
15 Липня, 2021 р., 13:41
Переконливим фактом є те, що троянди одні з найпопулярніших рослин у світі. Їх почали вирощувати близько двох з половиною тисяч років тому і з того часу вони широко розповсюдились по всьому світі. Сьогодні троянди є одним з символів кохання і тому вона визнана безперечною «королевою саду».
07 Червня, 2021 р., 07:44
Життєвий досвід беззаперечно підтверджує, що для  кожної молодої людини вибір професії друге народження, яке багато в чому визначає успішність в професійній сфері. Ось чому, надзвичайно важливо, щоб учнівська молодь виявилася підготовленою до усвідомленого та відповідального рішення. Професія дає їй можливість повноцінно жити і  розвиватися самоудосконалюючись.
20 Травня, 2021 р., 20:42
Народна вишивка - це мистецтво. Це величезне багатство, створене протягом віків тисячами безіменних талановитих народних майстринь, яке передається з покоління до нових поколінь.
20 Травня, 2021 р., 10:00
З метою побудови ефективної співпраці Шаргородської районної філії Вінницького обласного центру зайнятості з роботодавцями, розширення кола роботодавців та наповнення бази вакансій для забезпечення роботою безробітних, директор філії Ніна Кушнір, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Наталя Бондарчук та консультанти роботодавців відділу – з 14 по 18 травня 2021 року провели ряд робочих зустрічей на підприємствах та в центрі зайнятості.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора