Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Травня, 2024 р., 08:04
Христове Воскресіння, Паска, Великдень – найжаданіше свято весни для всіх українців. Сьогодні в умовах війни Великдень – це не лише весна, з цим святом пов’язані надії українців на перемогу та відродження України.
24 Квітня, 2024 р., 16:29
Поняття «Торгівля людьми» визначається Законом України від 20.11.2011 № 3739-VI «Про протидію торгівлі людьми», а саме: торгівля людьми – це здійснення незаконної угоди, об’єктом якої є людина, а так само вербування, переміщення, переховування, передача або одержання людини, вчинені з метою експлуатації, у тому числі сексуальної, з використанням обману, шахрайства, шантажу, уразливого стану людини або із застосуванням чи погрозою застосування насильства, з використанням службового становища або матеріальної чи іншої залежності від іншої особи, що відповідно до Кримінального кодексу України визнаються злочином.
19 Квітня, 2024 р., 10:09
Ще в давнину люди навчилися лікувати різні хвороби травами. Вони щиро вірили, що рослини мають чарівну силу. Тому й назви давали їм гучні і промовисті – дивосил, звіробій, чистотіл, календула… Воно й справді, більшість рослин має цілющу здатність.
17 Квітня, 2024 р., 14:05
Платформа допомоги врятованим
15 Квітня, 2024 р., 14:55
Стрес — це природна реакція на труднощі й загрози. Помірний стрес зазвичай не спричиняє проблем. Утім у разі серйозних потрясінь люди, які проживають тривалий стрес, можуть мати проблеми з психічним та фізичним здоров’ям.
08 Квітня, 2024 р., 16:10
08 квітня 2024 року працівниками відділення соціальної роботи комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Шаргородської міської ради проведено групу зустрічей з батьками-вихователями прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу Шаргородської міської територіальної громади.
08 Квітня, 2024 р., 15:48
З метою розбудови в Україні дієвої системи заходів, спрямованих на попередження (профілактику) виникнення ігрової залежності, на подолання та мінімізацію її негативних наслідків, в м.Києві створено Громадську спілку «Центр відповідальної гри» (RGC).
04 Квітня, 2024 р., 15:49
Соціальні послуги – це заходи з допомоги особам/сім’ям, які опинились у складних життєвих обставинах та не можуть самостійно подолати труднощі.
29 Березня, 2024 р., 08:14
Великдень серед християн вважається найбільшим та найсвітлішим святом в році, яке нагадує людям про перемогу над смертю Ісуса Христа, який помер за гріхи людей і спасіння людського роду від страшних бід, а потім воскрес на третій день.
26 Березня, 2024 р., 14:14
Працівники комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Шаргородської міської ради, незважаючи на ситуацію в країні, продовжують працювати в установленому режимі та щоденно дбають про те, щоб громадяни похилого віку та особи з інвалідністю, отримували необхідні соціальні послуги.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора