Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Квітня, 2023 р., 15:31
У будь-якої людини чи родини можуть трапитися прикрі обставини, які погіршують якість життя, позбавляють здоров’я, заважають нормальному розвитку та діяльності. Часто їх не виходить подолати самостійно.
31 Березня, 2023 р., 13:55
Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Шаргородської міської ради надає послугу соціального супроводу сімей/осіб, які перебувають в складних життєвих обставинах.
30 Березня, 2023 р., 15:16
Сім’я – це перший соціальний інститут у житті будь-якої людини і важливий чинник її успішної соціалізації в майбутньому. Саме тому в сучасному розвиненому суспільстві соціальна робота із сім’ями, які опинились у складних життєвих обставинах, направлена на збереження родини для дитини, розглядається як основний і найбільш ефективний спосіб вирішення проблеми соціального сирітства.
03 Січня, 2023 р., 11:06
Працівниками відділу соціальної роботи комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Шаргородської міської ради впродовж 2022 року проводилась активна робота з сім’ями, які опинились в складних життєвих обставинах.
21 Грудня, 2022 р., 13:33
Завершується 2022 рік. Він став важким випробовуванням для нашого українського народу. Рік повномасштабної війни з рф додав єдності у боротьбі за нашу незалежність, самостійність.
18 Листопада, 2022 р., 10:49
Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою.
10 Листопада, 2022 р., 09:15
Громадська організація «Ла Страда-Україна» - є однією з провідних неурядових організацій в Україні у сфері захисту прав жінок та дітей. Діяльність організації направлена на забезпечення гендерної рівності, миробудування, запобігання гендерно зумовленому насильству, зокрема, домашньому насильству, протидії торгівлі людьми та забезпечення прав дітей, сприяючи впровадженню стандартів прав людини в усіх сферах життя суспільства та держави.
06 Вересня, 2022 р., 12:54
Під час повномасштабного вторгнення неможливо зафіксувати кількість випадків сексуального насилля з боку окупантів. Сексуальне насилля під час війни не має строку давності. Незалежно від того, коли людина заявить про злочин - винного можна буде притягнути до відповідальності.
15 Серпня, 2022 р., 15:56
З метою підвищення рівня поінформованості населення з правових питань,  15 серпня 2022 року директором  комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Шаргородської міської ради Людмилою Каспрук спільно з завідувачем сектору Шаргородське бюро правової допомоги» Томашпільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги» Анастасією Дубчак була проведена зустріч  працівників КУ Центр надання соціальних послуг та членів клубу активного довголіття «Калинове намисто», в ході якої  було надано безоплатну правову допомогу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора