Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

29 Грудня, 2021 р., 10:52
Напередодні Новорічних та Різдвяних свят до комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Шаргородської міської ради від народного депутата України по округу №15 Лариси Миколаївни Білозір завітала помічник народного депутата Юлія Володимирівна Задорожна з новорічними подарунками та солодощами для працівників та підопічних установи,  а це – 340 новорічних подарунків.
02 Грудня, 2021 р., 15:03
Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.
25 Листопада, 2021 р., 13:18
Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою.
10 Листопада, 2021 р., 12:51
Патронатний вихователь–це спеціально підготовлений працівник, який на договірній основі з уповноваженим закладом здійснює догляд, виховання дітей, тимчасово влаштованих у його сім’ю, та несе відповідальність за їх життя та стан здоров’я під час перебування. Сім’я патронатного вихователя – це подружжя, в якому один із членів на професійній основі виконує обов’язки патронатного вихователя.
05 Листопада, 2021 р., 15:19
З метою налагодження співробітництва, керуючись прагненнями до взаємовигідних відносин та партнерства, комунальною установою «Центр надання соціальних послуг» Шаргородської міської ради, в особі директора Каспрук Людмили Іванівни, з однієї сторони, і філією Державної установи «Центр пробації» у Вінницькій області в особі начальника Щура Руслана Олексійовича, з іншої сторони,  було підписано Меморандум про співробітництво, який діятиме до 31.12.2022 року.
28 Вересня, 2021 р., 11:27
25 вересня 2021 року Департаментом соціальної та молодіжної політики обласної державної адміністрації за участю представників громадської організації «Фундація суспільного розвитку»  м. Вінниці  для громадян поважного віку 4 територіальних громад Вінницької області: Вінницької, Мурафської, Вапнярської та Шаргородської (по 10 громадян з кожної громади) організовано історично-пізнавальну екскурсію до Лядовського Усікновенського скельного чоловічого монастиря Могилів-Подільської Єпархії УПЦ.
26 Серпня, 2021 р., 15:01
Відзначення Дня пам’яті захисників України саме 29 серпня обрано не випадково, бо саме в цей день у 2014 році, в ході російсько-української війни та Іловайської операції відбувся потужний прорив української групи військ з російського оточення, де проявився масовий героїзм добровольців і військових, та загинула найбільша кількість українських воїнів. Ті трагічні події російсько-української війни розгорталися на сході України, саме на полях соняхів, які вже поспіли. І саме під цими соняхами сотні захисників України в боротьбі з ворогом поклали своє життя на вівтар свободи та незалежності нашої країни. Саме тому сонях повинен бути тим символом Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.
06 Серпня, 2021 р., 11:15
30 липня 2021 року на чотирнадцятій позачерговій сесії восьмого скликання було прийнято рішення №311 «Про внесення змін до рішення третьої позачергової  сесії восьмого скликання Шаргородської міської ради №21 від 23.12.2020 року «Про затвердження статутів та положень комунальних підприємств, закладів, установ, організацій в нових редакціях» та затвердження Положення комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Шаргородської міської ради».
02 Серпня, 2021 р., 15:43
30 липня 2021 року працівниками комунальної установи територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Шаргородської міської ради  спільно з працівниками  комунального закладу «Шаргородський музей образотворчого мистецтва» Шаргородської міської ради та комунальної організації «Шаргородський кінотеатр»  був проведений захід, приурочений Всесвітньому дню боротьби з торгівлею людьми.
30 Липня, 2021 р., 14:09
30 липня у світі відзначають Всесвітній день протидії торгівлі людьми. Торгівля людьми – це форма сучасного рабства та порушення прав людини, від якої потерпають чоловіки, жінки та діти, та яка не втрачає актуальності у ХХІ ст. для жодної країни світу, включаючи Україну. Маніпулюючи бажаннями та намірами людей, їх ошукують та експлуатують.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора